Съвети за игра на онлайн рулетка

 

Къде да получите максимални бонуси

Вижте нашите съвети за игра на онлайн рулетка. Изпробвайте повече системи за игра на рулетка, дори когато играете безплатно.

 

Известните казина и онлайн казината предлагат на новите и редовните играчи различни видове казино бонуси.

Прочетете повече »   Прочетете повече »

Меню

Препоръчани казина

1. EFbet
2. Winbet
3. bet365
4. PalmsBet

Системи за рулетка


Други сайтове

Съвети за игра на онлайн рулетка

Системи за рулетка

Точно както при всяка друга игра, настолна игра, хазартна игра или каквато и да е друга, игровата стратегия зависи от играча. Можете да разчитате на своята интуиция, да наблюдавате развитието на играта и в точния момент да поставите залог на цвят или специфично число, можете да базирате системата си на математика или да изберете различна система, или да разчитате на програма, която анализира поведението на онлайн рулетката във времето.

Ако държите на систематична игра, съществуват няколко любими методи за „гарантирана” печалба. Въпреки това, трябва да споменем, че никоя система няма да гарантира печалба, когато става въпрос за хазартни игри, и че е важно да играете отговорно.

Системи за рулетка и стратегии за игра

Система Парле

Система за рулетка, където играчът залага например на цвят или четни/нечетни числа. Ако играчът спечели, той оставя своя залог заедно с печалбата на масата със същото залагане. Това се повтаря четири пъти. Вероятността от успешна серия е по-малка от 10 процента, но за цялостната възможна печалба е много по-висока. Удвояване на залога се препоръчва след неуспешен опит. Научете повече за системата Парле.

Система Фибоначи

При тази система играчът поставя едни и същи залози (цвят, нечетни или четни числа) според последователността на Фибоначи. Серията е успешна единствено ако играчът спечели първото завъртане. В противен случай серията ще се играе с нулев баланс. Научете повече за системата Фибоначи.

Система Мартингейл

Принципът на Мартингейл е подобен на този на системата Фибоначи. Единствената разлика е в прогресията. Тази система е по-бърза и всяка приключена серия е печеливша серия. След завъртане, в което изгуби, играчът винаги залага два пъти първоначалния залог. При печалба в завъртане играчът започва отново от първоначалния си залог. Научете повече за системата Мартингейл.

Система 63

При тази система играчът залага на две от три дузини. Играчът започва с един чип. Залогът се умножава по 3 с всяка загуба. Вероятността от печалба при тази система е по-висока, отколкото при предишните системи. Научете повече за стратегиите на рулетка.